Close

En total es van comptabilitzar uns 1.855 organismes, que pertanyen a 283 espècies diferents: 134 de fauna i 149 de flora. Aquest recompte inclou més de 650 observacions realitzades a les activitats de les platges metropolitanes gestionades per l’AMB.

En la platja de Castelldefels podem trobar una gran selecció d’espècies les quals estan totes indicades a uns cartells entre de la platja, hi ha des de conills fins a tortugues marines.

En les dunes podem trobar xarbotejos patinegros, alcatrassos, gavines, sargantanes cendroses, escarabats peloteros, erugues i conills.

Aquest ecosistema es veu afectat majoritàriament cada estiu a causa de la massiva quantitat de turisme. La gent no fa servir les papereres i la brutícia acaba al mar o a les dunes, contaminant l’habitatge dels animals i plantes. Molts animals pateixen per això, sofrint danys o menjant-se la brutícia.

En la Muntanya de Castelldefels hi ha poca varietat de fauna, però viuen jabalis, ocells de molts tipus, serps i conills no és molt, però també estan rodejats d'una molta varietat de plantes/arbres: Savinia, alzina, pi blanc i ullastre els quals estan en bastant bones condicions, els animals fa molt temps que visquen a Castelldefels, però ha disminuït el nombre d'animals, ja que per culpa de l'ésser humà hem matat a molts sigui per construccions o per la caça.